085 401 00 61
Reserveren

It starts with: why?

naar café Annabel? let’s go!

Café Annabel is de hotspot van Den Haag. Klaar. Hier ga je heen voor een ontspannen en complete avond. Inclusief heerlijk eten en goede drankjes. Zeker wanneer je aan cocktails denkt, denk je aan Café Annabel. Niet alleen staan de klassiekers op de kaart, zoals de Pina Colada en de Espresso Martini, maar ook slurp je met genot aan de eigen creaties. Probeer eens de Annabel met Vodka en rabarber of de Butter & Sweets met Alibi rum en amandelen. Mouthwatering. Laat jij je liever verrassen door de bartenders? Oké daredevil. Shaken maar!

6 x daarom café annabel

erikson

Hij is het gezicht achter de zaak. Met zijn passie, toegewijdheid, oog voor detail en perfectionisme staat hij iedere dag voor jou klaar. Een echte gastheer? Nog veel meer dan dat. Oh, en hij weet alles over cocktails. Flanst ze zó voor jou in elkaar. Ook legt hij zijn gasten echt in de watten. Dankzij hem heb je sowieso een fijne en memorabele avond. One for the books!

thursday = cocktail night

Cocktails vaak aan de dure kant? Niet bij Annabel op donderdag. Voor € 7,50 per cocktail is het niet gênant om meerdere cocktails te bestellen. De uitgebreide cocktailkaart nodigt uit tot een kleine proeverij. Oh, en bestel je The Good Cause dan wordt er een kleine donatie naar een goed doel overgemaakt.

friday = g&t middag

Naast de beste (non-alcoholische cocktails) weet Annabel ook de hoed en de rand van gin-tonics. Op vrijdag licht Annabel vanaf 16.00 uur een speciale gin-tonic uit. Bijvoorbeeld de Gin Mare, Monkey 47 of de Nolet’s Gin. Voor een speciale prijs maak jij voor het eerst kennis met dit drankje. Aha, toch al een oude bekende? Wacht maar tot je ‘m met onze twist proeft. Proost!

mimosa sundays

Elke zondag is het raak: jij begint je dag met een Mimosa in je handen. Ken jij deze topper al? Versgeperste jus d’orange mét champagne in een chique glas. Zweef mee met onze chille tunes en nestel jezelf heerlijk in onze zachte stoelen. Een Mimosa staat voor kracht en kwetsbaarheid tegelijk. Misschien voel jij je wel aangesproken.

keep coming back for more

Als je eens bij Café Annabel bent geweest, kom je hier zeker vaker. Niet alleen omdat er genoeg lekkers op de menukaart staat, maar ook omdat de kaart iedere 2 maanden helemaal vernieuwd wordt. Zo raak je nooit uitgekeken op ons aanbod. En blijven we verrassen. Als Annabel je eenmaal in haar greep heeft…

hotspot in de valeriusstraat

Wist je dat Annabel nog maar 1 jaar bestaat? Toch is deze hotspot here to stay. Vaste gasten weten ons inmiddels te vinden. Ook nieuwe foodies, groepen vrienden en collega’s ontdekken Annabel. De drankjes, het eten, de vibe en de muziek; ohalala! Hier voel je je op je gemak. De Valeriusstrraat is een kanjer rijker.