085 401 00 61
Reserveren

team annabel

wij zijn team annabel!

Je hebt misschien al wel eens van ons gehoord, een drankje bij ons besteld, een heerlijk gerecht op tafel gekregen of je wil ons nog graag ontmoeten..

Maar.. wie zijn wij nou eigenlijk echt? Wij zijn een hecht team, een familie. Werken bij Annabel is een feestje en dat feestje brengen we bij jou aan de bar, op je bord en aan tafel.

Graag stellen wij ons aan je voor!

meet the Team

erikson

Slim, bescheiden, creatief en passievol. Erikson is dé el patron van Café Annabel. Hij weet het team op een energieke manier te inspireren. Hij neemt geen blad voor de mond en zegt eerlijk en duidelijk waar het op staat. Maar van horen zeggen is hij de allerliefste (en meest chaotische) leider die het team kan wensen!

lianne

The boss lady bij team Annabel. Als manager en geweldige verschijning weet zij zowel haar team als haar gasten een top ervaring te bezorgen. Ze is gek op haar team en het team op haar! Met haar ervaring en Haagse humor is het geen moment saai.

edwin

De man met een royal tintje. Hij heeft over de hele wereld gewerkt en zelfs voor het Koningshuis. Onze Koning in de bediening! Met de signature Annabel cocktail in zijn hand en een glimlach op zijn gezicht weet hij de gasten helemaal in de watten te leggen.

jubei

Shaken, stirred, muddled of strained. Niks is te gek voor deze bartender. Zijn favoriete cocktail is natuurlijk de signature Annabel cocktail. Hij is niet alleen goed in het shaken van cocktails maar shaked ook het een en ander op de dansvloer. Gelukkig is dit bij Café Annabel geen probleem aangezien het hier altijd een feestje is!

jan

Amaretto Sour mag dan wel zijn favoriete cocktail zijn, maar Jan is alles behalve een zuurpruimpje. Hij is een echte horecatijger en had Scheveningen al uitgespeeld. Tijd om naar de leukste zaak in Den Haag te gaan, Café Annabel natuurlijk. Hier ga je mee met de tijd en is het altijd tijd voor een feestje!

giovanni

Onder de vleugels van Erikson meegenomen van Rotterdam naar Den Haag laat hij zijn skills zowel achter de bar als op de vloer zien. Hij maakt niet alleen graag cocktails, maar drinkt ze zelf ook graag (voor in de zomer). Je komt niet alleen voor Annabel, maar ook voor Giovanni.

bobbi

Bobbi heeft bij verschillende restaurantjes gewerkt en is uiteindelijk bij Annabel in de bediening terecht gekomen. Ze vindt het bij Annabel altijd een feestje. De gezellige sfeer en het lekkere eten is uniek bij Annabel. Haar favoriete cocktail is een Pornstar Martini. Bobbi is sociaal, grappig en een harde werker. Zo zorgt ze ervoor dat je bij Annabel een onvergetelijke avond krijgt. Geen gast gaat ontevreden naar huis.

kwint

Helaas hebben we Kwint nog niet op de gevoelige plaat kunnen leggen, maar mag hij zeker niet ontbreken.

Mister manusje van alles. Runner of keuken, dat maakt voor Kwint allemaal niet uit. Hij komt pas net kijken in het vak maar zuigt als een spons zo veel mogelijk ervaring op. Café Annabel geeft hem een paar jaar en dan staat hij aan de top en weet hij als geen ander hoe hij de gasten in de watten kan leggen!

bobby

Na 6 jaar als Chef de partie te hebben gewerkt in verschillende hotels, is Bobby gaan stralen als Sous Chef bij Café Annabel. Deze kunstenaar in de keuken zorgt samen met het team, wat inmiddels aanvoelt als familie, voor een smaaksensatie die nergens anders in de stad te krijgen is!